Søg

Vores kvægkonsulenter tilbyder løbende kurser i DMS foderkontrol og Ny Dyreregistrering.

Kursus i DMS-foderkontrol

Der rig mulighed for at afprøve DMS-systemet, når kvægkonsulenterne afholder kursus i DLBRs programpakke. DMS indeholder en lang række af de it-værktøjer, som den professionelle kvægbruger har behov for og giver overblik over produktionen.

DMS er et fælles værktøj for kvægbrugere, medarbejdere, kvægkonsulenter og dyrlæger, hvilket betyder, at kvægbrugeren kan arbejde videre på en kopi af den foderplan, rådgiveren har udarbejdet, eller bede dyrlægen om at forberede sig på en bestemt KMP inden det næste rådgivningsbesøg.

På kurset stiller kvægkonsulenterne skarpt på foderregistrering, foderkontrol og kritiske målpunkter, hvorefter deltagerne får mulighed for at arbejde med nøgletallene fra deres egen bedrift.

Kursus i Ny Dyreregistrering

Kurset i Ny Dyreregistrering henvender sig til alle, der er interesseret i Ny Dyreregistrering. Både dem der allerede er i gang, og dem der gerne vil have et større kendskab til programmet.

Ny Dyreregistrering fås både til tablet og smartphone og er en del af programmet DMS, som gør det nemt at dele oplysninger med sin rådgiver. På kurset får deltagerne mulighed for at opleve, hvordan modulerne i Ny Dyreregistrering fungerer, ligesom der bliver tid til at arbejde med data fra deres egen besætning.

Tilmelding

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig et af kurserne. Så giver vi dig besked, så snart der er fastsat en dato for kurset.