Søg

Medarbejderpleje i dansk lanbrug

Der er meget der tyder på, at der vil opstå mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for dansk landbrug i fremtiden. Derfor er det vigtigere end nogensinde at reflektere over din egen produktionsenhed og spørge dig selv: “Har jeg skabt en tilfredsstillende arbejdsplads for mine medarbejdere?”

Dette spørgsmål kan fortolkes på forskellige måder.
For mig er det afgørende, at du bliver bedre bekendt med de medarbejdere, du allerede har ansat. Hvilke kompetencer besidder de, som kan bidrage til virksomheden, og hvad motiverer dem i deres daglige arbejde?

Det er vigtigt at indhente deres feedback om arbejdsopgaverne og den generelle produktion. Samtidig er det nødvendigt at have en solid strategi og rekrutteringsplan for nye medarbejdere, der ønsker at tilslutte sig din virksomhed i fremtiden.

Modtager dine medarbejdere tilstrækkelig feedback? Dette kræver igen, at du bliver bedre bekendt med dem, der møder op på arbejdspladsen hver dag.

Det er også vigtigt at skabe et fællesskab og sammenhold, hvor alle medarbejdere føler sig inkluderede. Hvor står produktionen i øjeblikket, og hvilke mål kan I arbejde sammen om at opnå? Glem ikke vigtigheden af at skabe sjove og sociale aktiviteter for at styrke fællesskabet og sammenholdet, da dette kan have uvurderlig indflydelse på arbejdsmiljøet.”

Indlæg fra økonomimødet: Medarbejderpleje i landbruget.
https://drive.google.com/file/d/1Py47W29sBF54-zavbUSFX-QcBpIqd0ge/view?usp=drive_link

Facebook